3. listopadu 2010

Coffee shop v Jeseníku

Vítáme Vás. Ennea znamená řecky Devět. Vítejte v Devítce, chcete-li. Devítka je magickým číslem. Je číslem tvoření a symbolizuje splnění plánů a dosažení úspěchů. Je základem budoucího bytí, klíčení, znakem rozvíjející se budoucnosti.
A protože se v našich životech devítka vyskytuje v hojné míře a koluje v nás řecká krev, nápad s tímto pojmenováním na sebe nenechal dlouho čekat. Tak proto ENNEA.

Prý je život příliš krátký na to, aby člověk pil špatnou kávu. My vycházíme z toho, že sami rádi kávu vychutnáme v příjemné atmosféře - sami jsme kávovými gurmány. Chybělo nám v našem horském městečku prostředí, kde je možno takovou kávu dostat, ale nejen to. Nemyslíme si, že zákazník, který nás poctil svou návštěvou, chce poslouchat ledabyle nalazené rádio, ze kterého po většinu času stejně křičí moderátor nebo reklamní slogany. Jsme přesvědčeni, že hudba podstatným způsobem vytváří atmosféru. U nás tedy žádné rádio. Hudbu budeme vybírat na základě nálady a chuti.
V části kavárny ENNEA je malý obchod, kde časem budeme nabízet zboží ze všech koutů světa. Delikatesy, omáčky, oleje, byliny, čaje a mnohem více..

Přijďte za čerstvými dezerty.
Přijďte za čerstvými novinami a časopisy (Blesk nevedeme!)
Přijďte pobýt a zapomenout na chvíli na starosti a na ten zlý svět okolo.
Klidně se u nás začtěte do knihy. Přiveďte si přátele. Nebo své dítě (kavárna je nekuřácká!).


Těšíme se na Vás a věřte, že uděláme vše proto, abyste se vrátili..







2 komentáře:

  1. Krásné to tam máte. A paní kavárnice......nádhera. Jak ta umí udělat kávičku:)

    OdpovědětVymazat
  2. I nám se u Vás velmi líbilo. Útulné, miloučké a chutnalo nám.Ať se Vám i nadále daří. Monika

    OdpovědětVymazat